Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel naar 0800 - 732 48 36


Riool ontstoppen

Riool ontstoppen, hoe doet u dat? Is uw riool overgelopen en weet u niet hoe u het moet oplossen? MMA ontstoppingsbedrijf lost uw verstopping snel en efficiënt op. Uw riool ontstoppen wij snel en vakkundig.

Riool ontstoppen

De oorzaak van een verstopt riool

Loopt uw gootsteen, wastafel of toiletafvoer niet meer goed door? De oorzaak van een verstopt riool kan van alles zijn. Een verstopping van het riool is erg hinderlijk, u merkt dat het water langzaam wegloopt en u hoort borrelende geluiden. 

Plaats van verstopping achterhalen

Het kan frustrerend zijn dat u de plaats van de verstopping niet kunt achterhalen. MMA heeft hier speciale gereedschappen voor en kan met camera-inspectie de oorzaak van de verstopping zien.

In plaats van zelf uren in de weer te zijn, kunt u het riool ontstoppen overlaten aan een loodgieter van MMA. Daardoor hoeft u niet zelf uren in de weer te zijn om het probleem te achterhalen. U kunt vervelend werk uit handen geven, de loodgieter van MMA lost het voor u op. 

Oplossing voor riool ontstoppen

Als u de oorzaak van de verstopping heeft achterhaald, is het probleem natuurlijk nog niet opgelost. MMA heeft voor alle soorten verstoppingen de juiste gereedschappen. Het  riool ontstoppen is daardoor snel en efficiënt.  

Blijkt het dat er iets kapot is aan uw riool, dan zijn wij ook in staat om uw riool te kunnen repareren. Als er sprake is van breuk, scheur of verzakking dan volgt er een prijsopgave op maat. 

Uw riool ontstoppen door MMA ontstoppingsbedrijf?

Bel met MMA Ontstoppingsbedrijf via 0800 - 732 48 36. Wij staan 24/7 voor u klaar. 

Heeft u een rioolopstopping buiten de kantooruren, dus ’s avonds of in het weekend? Dat is voor ons geen probleem, ook dan komen we bij u langs. U betaalt bij MMA ontstoppingsbedrijf geen weekendtoeslag. 

Wij helpen u snel in ons werkgebied: Noord- en Zuid-Holland

We staan graag voor u klaar!

Met MMA wordt u razendsnel geholpen. U kunt ons 24/7 bereiken via 0800 - 732 48 36. U kunt ons natuurlijk ook bellen of emailen met eventuele vragen via info@mmaontstoppingsbedrijf.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Waarom MMA Ontstoppingsbedrijf?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vanaf € 79,95
  • Direct monteur aan de lijn voor advies en afspraak
  • Vandaag gebeld, dezelfde dag geholpen

MMA Ontstoppingsbedrijf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0800 - 732 48 36. Bekijk ook ons werkgebied.

Werkgebied

MMA Loodgietersbedrijf bellen