Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel naar 0800 - 732 48 36


Gootsteen ontstoppen

Heeft u een verstopte afvoer en wilt u de gootsteen ontstoppen? MMA ontstoppingsbedrijf kan u helpen! Als het een kleine gootsteen verstopping is dan kunt u zelf een poging wagen om de gootsteen te ontstoppen. U kunt het werk ook aan een loodgieter overlaten.

Gootsteen ontstoppen

Een verstopping in de gootsteen of riolering zorgt vaak voor veel ongemak. Dit is geen reden voor paniek. Ons doel is om uw riolering zo snel mogelijk in orde te maken. En dat doen we 24/7. Wij doen er alles aan zodat we uw gootsteen ontstoppen. 

Tips voor ontstoppen gootsteen

De verstopping van een gootsteen kan meerdere oorzaken hebben. Vet en etensresten zijn de grootste oorzaken van een verstopte afvoer. Als dit de reden van de verstopping is, kan u dit zelf proberen op te lossen. 

Gootsteen ontstoppen met soda

Het kan goed dat vet de boosdoener van de verstopping is. De gootsteen stroomt dan steeds minder goed door. Dit kunt u voorkomen door deze tip: Strooi dan één kop zout en één kop in de afvoer. Giet er kokend water over en gebruik de gootsteen dan een aantal uren niet. 

Gootsteen ontstoppen met vet als oorzaak

Etensresten zijn lastiger weg te halen. Deze blijven in de sifon (ook wel zwaanhals genoemd) achter, door deze eraf te halen en te legen. Dit is helaas geen schoon werkje om te doen, vooral omdat de etensresten door de tijd zijn opgespaard. Het is ook erg belangrijk dat de sifon daarna weer goed gemonteerd wordt, om lekkage te voorkomen.

Uw gootsteen laten ontstoppen

Het kan goed dat de verstopping hardnekkig is en mogelijk wel meters verderop zit. Als dit het geval is, zal u onmogelijk zelf de verstopping kunnen verwijderen. De loodgieter maakt gebruik van speciale professionele ontstoppingsapparatuur waardoor het probleem snel is verholpen. 

We staan graag voor u klaar!

Met MMA wordt u razendsnel geholpen. U kunt ons 24/7 bereiken via 0800 - 732 48 36. U kunt ons natuurlijk ook bellen of emailen met eventuele vragen via info@mmaontstoppingsbedrijf.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Waarom MMA Ontstoppingsbedrijf?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vanaf € 79,95
  • Direct monteur aan de lijn voor advies en afspraak
  • Vandaag gebeld, dezelfde dag geholpen

MMA Ontstoppingsbedrijf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0800 - 732 48 36. Bekijk ook ons werkgebied.

Werkgebied

MMA Loodgietersbedrijf bellen