Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel naar 0800 - 732 48 36


Gootsteen verstopt

Met MMA wordt u razendsnel geholpen!Heeft u een ontstopping? Is bijvoorbeeld uw wc verstopt, riool verstopt of zoekt u iemand voor gootsteen ontstoppen? Met MMA wordt u razendsnel geholpen! Voor vragen of opmerkingen kunt u ons vrijblijvend een bericht sturen naar info@mmaontstoppingsbedrijf.nl of ga naar contact.

Gootsteen verstopt? MMA ontstoppingsbedrijf

Vervelend als uw gootsteen verstopt

Een verstopte gootsteen kan voor veel overlast zorgen. Naast stank en verstopping kunt u ook last krijgen van opkomend afvalwater. Als uw gootsteen verstopt, heeft u snel last van rommel. Misschien dat u een kleine verstopping weleens zelf hebt opgelost. Wat als die manier nu niet helpt? U kan heel veel andere pogingen gaan doen maar u kunt ook MMA ontstoppingsbedrijf bellen. De loodgieters van MMA lossen snel en vakkundig de verstopping van uw gootsteen op.  

Voorzorgsmaatregelen  tegen een verstopte gootsteen 

Heeft u vaak een verstopte gootsteen? Dat uw gootsteen verstopt, wordt meestal veroorzaakt door etensresten of vet dat in de leidingen ophoopt. Probeer dus zo weinig mogelijk vet door uw gootsteen te gieten, ook al gaat het maar om een klein beetje. Het vet hoopt langzaam op waardoor de leiding dicht slibt, uiteindelijk is dan uw gootsteen verstopt. Voor etensresten geldt hetzelfde principe, soms kunnen er restjes door het putje kunnen spoelen. Deze restjes hopen op waardoor uw gootsteen verstopt. De etensrestjes blijven in de zwanenhals hangen, als die vol is stroomt kan er geen water meer door. Zorg ervoor dat er geen etensrestjes door uw afvoerputje kunnen stromen. Doe er desnoods een extra zeefje op, zodat uw gootsteen niet meer verstopt. 

Hoe ontstop ik de gootsteen?

Als uw gootsteen dan toch verstopt, is het natuurlijk te laat voor voorzorgmaatregelen. U kunt proberen de zwanenhals te legen of het vet op te lossen. Dit zijn vervelende klusjes om uit te voeren. Een lootgieter van MMA regelt dit graag voor u, vakkundig en snel is uw gootsteen dan weer ontstopt. En is het probleem groter dan wat u op het eerste gezicht ziet? Met onze professionele apparatuur kunnen we het probleem snel lokaliseren en inschatten. Wist u dat we hier speciale camera’s voor hebben? Zodra we het probleem voor ogen hebben, lossen we dit netjes voor u op. U raakt in paniek als uw gootsteen verstopt? Geen nood, MMA ontstoppingsbedrijf helpt u graag!

We staan graag voor u klaar!

Met MMA wordt u razendsnel geholpen. U kunt ons 24/7 bereiken via 0800 - 732 48 36. U kunt ons natuurlijk ook bellen of emailen met eventuele vragen via info@mmaontstoppingsbedrijf.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Waarom MMA Ontstoppingsbedrijf?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vanaf € 79,95
  • Direct monteur aan de lijn voor advies en afspraak
  • Vandaag gebeld, dezelfde dag geholpen

MMA Ontstoppingsbedrijf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0800 - 732 48 36. Bekijk ook ons werkgebied.

Werkgebied

MMA Loodgietersbedrijf bellen