Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel naar 0800 - 732 48 36


Afvoer ontstopt

Moet uw afvoer ontstopt worden? Stroomt uw douchebak na twee minuten al helemaal vol met water, of duurt het heel lang voordat het water in uw wasbak wegstroomt?  Het is erg vervelend zo niet onmogelijk om op die manier te moeten douchen of bijvoorbeeld af te wassen. Maar hoe kunt u dit oplossen?

Afvoer verstopt? MMA ontstoppingsbedrijf

Mijn afvoer verstopt, kan ik dit zelf oplossen?

Op internet kunt u vele verschillende manieren vinden om uw afvoer te ontstoppen. Op de pagina ‘gootsteen ontstoppen’ vindt u een aantal tips om zelf uw afvoer te ontstoppen.  En bij ‘wc verstopt’  leest u tips voor wat u wel en niet moet doen bij een verstopte wc. U kunt zelf een aantal manieren uitproberen. Dan bestaat er wel een kans dat uw afvoer verstopping juist erger wordt.

Hoe kan ik de plaats van de verstopping bepalen?

Omdat u niet weet waar de verstopping zit, is het lastig te beslissen hoe u de afvoer kunt ontstoppen. De loodgieters van MMA ontstoppingsbedrijf hebben goed gereedschap om de plaats van de verstopping te bepalen. Met behulp van cameratechnieken kunnen we dit precies inschatten. Zo kunnen we de verstopping op een passende manier oplossen.

Wat zijn de kosten voor het ontstoppen van de afvoer?

Bij MMA ontstoppingsbedrijf zijn de kosten voor het ontstoppen van uw afvoer mogelijk voor €79,- per uur. Dit kunt u heel makkelijk betalen met de pin. Per geval is het verschillend hoelang onze loodgieter nodig heeft. Als de loodgieter langer nodig heeft voor een reparatie maken we hier altijd een passende offerte voor. 

We staan graag voor u klaar!

Met MMA wordt u razendsnel geholpen. U kunt ons 24/7 bereiken via 0800 - 732 48 36. U kunt ons natuurlijk ook bellen of emailen met eventuele vragen via info@mmaontstoppingsbedrijf.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Waarom MMA Ontstoppingsbedrijf?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vanaf € 79,95
  • Direct monteur aan de lijn voor advies en afspraak
  • Vandaag gebeld, dezelfde dag geholpen

MMA Ontstoppingsbedrijf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0800 - 732 48 36. Bekijk ook ons werkgebied.

Werkgebied

MMA Loodgietersbedrijf bellen