Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel naar 0800 - 732 48 36


Riool verstopt

Zit uw riool verstopt? Bel naar MMA ontstoppingsbedrijf om een vakman in te schakelen. Wij helpen u snel en vakkundig. Wij werken in Noord-Holland en Zuid-Holland.

Riool verstopt? MMA ontstoppingsbedrijf

Eerste hulp als uw riool verstopt

Heeft u problemen met het riool, zit het verstopt of heeft u stankoverlast? U hoeft alleen maar te bellen naar 085 - 4019847, u wordt dan zo snel mogelijk geholpen door een vakman van MMA. 

De douche stroomt over

Kan u maar twee minuten onder de douche staan voor het water overstroomt? Heeft u het putje al schoongemaakt maar blijft het probleem aanhouden? Dan is waarschijnlijk het riool verstopt, of in ieder geval de afvoer. In het putje blijven de meeste haren hangen, soms glippen hier wel haren doorheen. Als deze haren op blijven hopen, wordt het een prop die een verstopping van het riool veroorzaakt. Het is erg lastig om deze prop er zelf uit te halen. MMA ontstoppingsbedrijf heeft professionele apparatuur om dit voor u te doen.  

Het doucheputje is natuurlijk niet de enige afvoer die wij ontstoppen, neem vooral contact op als u een vraag over een ver- of ontstopping. 

Service van MMA ontstoppingsbedrijf

MMA ontstoppingsbedrijf komt zo snel mogelijk langs nadat u belt dat uw riool verstopt. Dan kunnen we uw riool weer snel door laten stromen. Een verstopping in uw riool komt altijd ongelegen, daarom nemen we dit graag voor u uit handen. Zelf uw riool ontstoppen is immers geen leuke klus. Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw verstopte riool te repareren. U betaalt bij MMA geen weekendtoeslag.

Dus is uw riool verstopt, heeft u kapotte leidingen, of andere rioolproblemen? Ga niet eerst zelf allemaal dingen proberen. Met onze ervaring en apparatuur kunnen we rioolproblemen snel lokaliseren en oplossen. 

We staan graag voor u klaar!

Met MMA wordt u razendsnel geholpen. U kunt ons 24/7 bereiken via 0800 - 732 48 36. U kunt ons natuurlijk ook bellen of emailen met eventuele vragen via info@mmaontstoppingsbedrijf.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Waarom MMA Ontstoppingsbedrijf?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vanaf € 79,95
  • Direct monteur aan de lijn voor advies en afspraak
  • Vandaag gebeld, dezelfde dag geholpen

MMA Ontstoppingsbedrijf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0800 - 732 48 36. Bekijk ook ons werkgebied.

Werkgebied

MMA Loodgietersbedrijf bellen