Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel naar 0800 - 732 48 36


WC verstopt

Zit uw wc verstopt? Een vervelend en vies probleem dat u snel op wilt lossen. Er zijn vele mogelijkheden om uw wc te ontstoppen. Een verstopte wc komt natuurlijk nooit gelegen en het ontstoppen is geen leuk klusje. MMA is snel ter plaatse om uw wc te ontstoppen. U kunt rekenen op een vakkundige en betrouwbare service. MMA is 24/7 bereikbaar en u betaalt bij ons geen weekendtoeslagen.

WC verstopt? MMA ontstoppingsbedrijf

Tips voor een verstopte wc

Loopt het water in uw wc niet weg? Spoel dan niet nog een keer. Het is vervelend dat uw wc verstopt is maar een wc die overloopt is nog vervelender. 

Heeft u zelf geen zin om uw verstopte wc weer te laten werken, bel dan vooral MMA ontstoppingsbedrijf. Wij werken dagelijks met verstopte wc’s en lossen het professioneel op. We nemen u een vervelende klus uit handen, dat is veel waard toch?

Blijft het water van de wc lopen? Draai eventueel vast de kraan van de wc dicht zodat de wc niet kan overlopen. De loodgieter van MMA kan daarna de verstopping oplossen.

Wat vooral niet te doen als uw wc verstopt?

Probeer zelf niet van alles uit. Vooral als u niet weet wat de oorzaak is dat uw wc verstopt. Het kan zijn dat u de verstopping daardoor erger maakt. Misschien is speelgoed de oorzaak van de verstopping, die u misschien juist verder de wc induwt. MMA maakt gebruik van cameratechnieken en lost de verstopping passend op. 

Gebruik vooral geen scherpe of hete gereedschappen om de wc weer door te spoelen. Met deze gereedschappen maakt u het porselein kapot. Voor u het weet is de wc-pot kapot en bent u veel verder van huis.

Ziet of hoort u bij het doorspoelen van de wc water omhoog komen in een wasbak of douche? Begin dan sowieso niet zelf met ontstoppen. Dat betekent dat er een diepe verstopping zit en dat uw wc uiteindelijk niet meer goed werkt. Of dat sowieso binnen korte tijd uw wc verstopt. Bel MMA om het op te lossen. 

We staan graag voor u klaar!

Met MMA wordt u razendsnel geholpen. U kunt ons 24/7 bereiken via 0800 - 732 48 36. U kunt ons natuurlijk ook bellen of emailen met eventuele vragen via info@mmaontstoppingsbedrijf.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Waarom MMA Ontstoppingsbedrijf?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vanaf € 79,95
  • Direct monteur aan de lijn voor advies en afspraak
  • Vandaag gebeld, dezelfde dag geholpen

MMA Ontstoppingsbedrijf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0800 - 732 48 36. Bekijk ook ons werkgebied.

Werkgebied

MMA Loodgietersbedrijf bellen